Yleistä

Lieksan Urheilijat on pohjoiskarjalaisessa Lieksan kaupungissa toimiva urheiluseura. Seuramme on tällä hetkellä yleisurheilun erikoisseura, jossa lisenssiurheilijoita on noin 120.

Lieksan Urheilijat tarjoaa paikallisille lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastaa urheilua unohtamatta terveitä elämäntapoja. Luonnollisesti myös kilpaurheilu on olennainen osa seuran toiminnassa.

Seurana Lieksan Urheilijoiden tavoite on pyrkiä koko ajan eteenpäin ja parantaa jatkuvasti tarjoamiaan palveluita. Tätä tavoitetta edistää mainiosti seurassa yleisesti vallitseva nuorekas ja luova ilmapiiri.

Vuoden 2016 menestyneimpiä urheilijoita:

Eeki Kokkonen voitti kuluneen kauden aikana kaksi SM-mitalia. Ulkoratojen SM-kisoissa Eeki voitti mestaruuden 10-ottelussa ja 3-loikassa pronssia.

Venla Kettunen heitti 16-vuotiaiden moukarissa Sm-vitoseksi.

Silja Kempas (s. 1999) juoksi 200 metrillä Sm-seiskaksi ja 100 metrillä Sm-kuudenneksi.

Seuran valmennusjärjestelmä

Lieksan Urheilijoiden yleisurheilijoiden valmennusjärjestelmä tarjoaa nuorelle mahdollisuuden harrastaa yleisurheilua pienestä pitäen hyvässä seurassa. Lasten urheilukoulun kautta pääsee halutessaan ohjelmoituun valmennukseen, joka luo edellytyksiä harrastaa lajia myös ”tosimielessä”. Kaikki seuran valmennustoiminta on maksullista. Valmentajina ja ohjaajina toimivat koulutetut valmentajat.

Tervetuloa mukaan toimimaan hyvässä seurassa!

Lasten Yleisurheilukoulu 3-12 -vuotiaille

Seiväskoulu

Valmennusryhmä n. 12 -vuotiaille
Aktiivisisesti yleisurheiluharrastaville nuorille. Päätavoite piirinmestaruuskisoissa.
Vastuuvalmentaja: Meseret Thitz ja Arto Nousiainen

Valmennusteam LieksU
Aktiivisisesti yleisurheiluharrastaville nuorille. Päätavoite SM- ja piirinmestaruuskisoissa. Ryhmä täysi.
Vastuuvalmentaja: Arto Nousiainen ja Meseret Thitz