Koulujen välisissä lähes 200 kilpailijaa

Kesän yleisurheilukausi lähestyy loppuaan ja perinteisesti elo- ja syyskuun vaihde on koulujenvälisten yleisurheilukisojen aikaa. Tänään Lieksassa ratkottiinkin koululaismestaruudet loistavassa syyskelissä. Tällä kertaa osallistujamäärä kohosi loistavan suureksi, kun kisoihin ilmoittautuneita lapsia oli yli 200 ja viime hetken sairastumisten ja muiden poisjääntien jälkeenkin kisaamassa oli peräti 186 lasta ja nuorta. Nämä osallistujamäärät ovat jälleen vahva näyttö yleisurheilun vetovoimasta Lieksassa sekä koululaisten halukkuudesta osallistua erilaisiin urheilu- ja kilpailutapahtumiin.

Kisat keräsivät hyvän määrän osallistujia kaikilta alakouluilta kun jättijoukkueilla paikalle tulleet Keskuskoulun alakoulu ja Rantalan koulu saivat kirittäjikseen myöskin hyvän kokoisilla osallistujamäärillä mukaan lähteneet Jamalin koulun, Vuoniskylien koulun ja Kolin koulun joukkueet. Keskuskoulun yläkoululaiset ja Lieksan Lukion muutama oppilas täydensivät osallistujajoukon.

Järjestelytehtävissä nähtiin Lieksan Urheilijoiden toimitsijoita sekä erinomaisesti omista tehtävistään selviytynyt Keskuskoulun yläkoulun luokka liikunnan yhdysopettajan Marko Ikosen johdolla. Lisäksi muutamissa toimitsijatehtävissä apuna oli luokkien opettajia.

Tulokset löytyvät TÄMÄN LINKIN TAKAA.