Nuorten Sm-kisaviikonloppuun mitaliodotuksin

Tänä viikonloppuna Lieksan Urheilijoiden nuoret kilpailevat Sm-kisoissa Naantalissa ja Pedersöressä.

Perjantaina klo 18.00 Naantalissa hypätään 15-vuotiaiden seiväskisa, jossa Tuuli Saraniemi lähtee kisaan tilastonelosena (310). Mitalikamppailusta tullee tiukka, matkaa tilastokakkoseen Tuulilla on vain 15 senttiä.

Lauantaina Naantalissa vuoroon pääsee Eero Mauro. 15-vuotiaiden 100 metrin alkuerät juostaan klo 11.35 ja loppukilpailu 14.40. Tilastoissa Eeron aika 11,63 löytyy kakkospaikalta vain 3 sadasosaa kärjen takana. Viime vuonna kaksi Sm-mitalia juossut Eero lähtee kisaan mitalinkiilto silmissään.

Sunnuntaina 10.35 juostaan 15-sarjan 300 metrin alkuerät ja loppukilpailu on ohjelmassa klo 15.50. Tälle matkalle Eero Mauro lähtee myös tilastokakkosena (37,15) vain 31 sadasosaa kärkipojan takana. Viimeiset kisat Eero on juossut todella hyvin, joten Eero tullaan hyvin suurella todennäköisyydellä näkemään finaalin kultataistelussa tässäkin lajissa. Ja viime vuodelta puolustettavana on 14-sarjan suomen mestaruus.

Sunnuntaina klo 10.40 Pedersöressä hypätään N16-sarjan seiväshyppy. 350 pari viikkoa sitten hypännyt Maija Boren lähtee kisaan tilaston jaetulta ykköspaikalta. Tosin tilastokolmonenkin on vain 5 sentin päässä, joten kultamitalitaistelusta tulee tiukka taistelu.

14-15-vuotiaiden Naantalin kisojen tulospalvelu löytyy osoitteesta:
https://live.tuloslista.com/8241

16-17-vuotiaiden Pedersören kisojen tulospalvelu puolestaan osoitteesta:
https://live.tuloslista.com/8236