Junnukisoissa 61 osallistujaa

Eilisissä Junnukisoissa palattiin normaaliin kisarytmiin, kun kisaamaan päästiin niin juoksu-, hyppy- kuin heittolajissakin. Tällä kertaa juoksuna oli 150/200 metrin juoksu, hyppynä pituus-/korkeushyppy ja heittolajina kuulantyöntö. Kisat kokosivat osallistujia enemmän kuin kertaakaan moneen vuoteen, peräti 61 lasta ja nuorta.

Päivän kovin tulos nähtiin 200 metrin juoksussa. 17-sarjalainen, 400 ja 800 metrin Suomen mestari, Helsingin Kisa-Veikkojen Benjamin Lee juoksi vastatuuleenkin reilun ennätyksensä 23,08. Samassa juoksussa LU:n 15-sarjalainen Eero Mauro kohenteli ennätystään lukemiin 24,22.

Nuoremmista sarjoista erityismaininnan tällä kertaa saa kaksi osallistujaa. Elsi Päivelin voitti 9-sarjan korkeuden ja 150 metriä hienoilla tuloksilla 105 ja 25,96. Suurimmat osallistujamäärät kokosivat 4-6-vuotiaiden lajit ja niistä erityismaininnan saa 4-vuotiaan Oili Justanderin pituusleiskautus 222.

Tulokset kokonaisuudessaan löytyvät TÄÄLTÄ.