Junnukisakausi käyntiin pikajuoksuilla

Tänään saatiin käyntiin kesän Junnukisakausi Keskuskentällä. Mukana oli ilahduttavasti 55 juoksijaa. Radalla nähtiin kovaa vauhtia ja paljon tiukkoja kamppailuja.

Päivän kovinta vauhtia piti yllä totuttuun tapaan Eero Mauro, joka viiletti 15-vuotiaiden poikien sarjassa 100 metriä aikaan 11,97. Etusuoralla nähtiin 100 metrin juoksujen aikaan harvinaisesti myötätuulta, Eeron juoksussa sitä oli 1,2 metriä sekunnissa.

Erityismaininnan arvoisia aikoja juoksivat myös 13-vuotiaiden ja 9-vuotiaiden kärkijuoksijat. 13-vuotiaiden poikien voittajaksi juoksi Martti Saraniemi, jolle 60 metrin matkalla saatiin ajaksi 8,53. 9-vuotiaiden tyttöjen kärkikaksikko tykitteli 40 metrillä hurjaa vauhtia. Helmi Honkanen voitti juoksun harvinaisella 7 sekunnin alituksella (6,97) ja Elsi Päivelin tuli aivan kannassa toiseksi ajalla 7,10.

Kaikki tulokset löytyvät TÄÄLTÄ.