Junnukisoissa tiistaina 23.6. pikajuoksua

Kesän ensimmäiset Junnukisat kisataan Keskuskentällä tiistaina 23.6. klo 17.30 alkaen. Lajina on tällä kertaa kaikilla sarjoilla pikajuoksu. 4-9-vuotiaat juoksevat 40 metrin matkan, 10-13-vuotiaat 60 metriä ja 14-vuotiaat sekä vanhemmat 100 metriä.

Kisoihin ei ole osanottomaksua, eikä osallistujien tarvitse välttämättä kuulua mihinkään seuraan. Kyseessä on siis hyvin matalan kynnyksen kilpailut. Kaikille osallistujille on kuitenkin luvassa osanottomitalit.

Ilmoittautuminen kisoihin tapahtuu paikan päällä ennen kisojen alkua, noin klo 17 alkaen.

7-12-vuotiaiden LU:n urheilukoululaisten ei tarvitse erikseen ilmoittautua tähän kisaan, vaan heidän nimensä löytyvät osallistujalistoilta automaattisesti. Ja heillä on tiistaina muuten normaali urheilukouluharjoitus, mutta he käyvät juoksemassa oman juoksunsa harjoituksen ohessa.

Kesän myöhempien Junnukisojen päivämäärät ja lajit julkaistaan viimeistään tiistaina 23.6.