Koronaviruksen vaikutus seuran toimintaan

Koronaviruksen vaikuttaa merkittävästi myös Lieksan Urheilijoiden toimintaan. Suomen valtioneuvoston ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen antamien määräysten ja ohjeistusten mukaan Lieksan Urheilijat on päättänyt mm. seuraavista toiminnan muutoksista:

  • Talven urheilukoulutoiminta on lopetettu koko loppukauden ajaksi. Urheilukouluun ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse ohjeistusta kuinka omatoimista liikuntaa voi harrastaa. Mikäli tilanne olennaisesti parantuu, on mahdollista, että toiminta palautuu kuitenkin normaalisti. Tälläisessä tapauksessa harrastajia informoidaan erikseen.
  • Lasten, nuorten ja vanhempienkin omatoimisessa liikunnan harrastamisessa toivotaan mahdollisimman pieniä ryhmäkokoja ja erityinen huomio täytyy pitää hygienia-asioissa.
  • Seura ei järjestä kilpailu- tai tapahtumatoimintaa ainakaan maalis-toukokuussa.

Seura seuraa Suomen valtioneuvoston, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, Suomen Olympiakomitean, Lieksan Kaupungin sekä muiden viranomaisten ohjeistusta ja informoi tarvittaessa lisää.